<p>(( باقالی پلو با بلدرچین ))</p><p><br></p><p>مواد لازم</p><p>1 عدد بلدرچین</p><p>3 ق باقالی</p><p>3 پیمانه برنج</p><p>2 ق م شوید</p><p>1 عدد پیاز</p><p>1 عدد فلفل دلمه</p><p>1 ق چ نمک،فلفل،زردچوبه،زعفران،پودر سیر هرکدام</p><p><br></p><p>مراحل تهیه</p><p>1</p><p>بلدرچین رو شسته با آب و پیاز و فلفل دلمه خردشده، نمک،فلفل،کمی زردچوبه میذاریم بپزه،وقتی کامل پخت،زعفران دم کرده رو اضافه کنید یکم پخت، خارج کرده و آبش رفت در روغن سرخش میکنیم.</p><p>◀️آب بلدرچین رو هم میتونید کنار غذا سرو کنید.</p><p>2</p><p>برای باقالی پلو من کته درست کردم.</p><p>برنج را 1ساعت خیس کرده،بعد که جوش اومد و به قل قل افتاد باقالی رو اضافه کنید و زمانیکه آبش کم شد 2 ق م شوید بریزیدو ی هم بزنید.</p><p>آبش که داشت خشک میشد ،از اطراف برنج را وسط جمع کرده و روغن بهش اضافه کنید</p><p>◀️یا آبش که کشیده شد میتونید در قابلمه دیگری ته دیگ بذارید و برنج را بهش منتقل و دم بذارید.</p><p>و در کنار بلدرچین سرو کنید.</p><p><br></p><p>آشپزی با بلدرچین گوشت بلدرچین تخم بلدرچین خواص تخم بلدرچین خواص گوشت بلدرچین فرآوردههای پروتئینی مادر motherprotein zanjanbird محصولات پروتیینی </p>
<p>((مسما بادمجان با بلدرچین🍆🍗))</p><p><br></p><p>مواد لازم</p><p>1 ساعت ونیم</p><p>6 نفر</p><p>4 عدد بادمجان</p><p>چند تکه مرغ من 2 عدد بلدرچین هم استفاده کردم</p><p>2 عدد پیاز متوسط</p><p>1 قاشق رب گوجه فرنگی</p><p>چند عدد گوجه گیلاسی</p><p>نمک و ادویه و فلفل به اندازه لازم و(کمی دارچین و زعفران دمکرده)</p><p>نصف پیمانه غوره من نداشتم آبغوره استفاده کردم</p><p><br></p><p>مراحل تهیه</p><p>1</p><p>بادمجان ها را من بصورت راه راه پوست گرفتم و به شکل ورقه ای خرد کردم توی سبد گذاشتم نمک زدم تا تلخی بادمجان گرفته شود بعد از یک ساعت آبکشی کردم</p><p>2</p><p>من بلدرچین و تکه های مرغ رو نمک زدم با مقداری روغن تفت دادم از روغن بیرون آوردم</p><p><br></p><p>3</p><p>سپس پیاز های نگینی خرد شده را در همان روغن سرخ کردم زردچوبه و ادویه و فلفل رو هم با پیاز کمی تفت دادم رب گوجه را هم اضافه کردم و کمی تفت دادم 2 لیوان آب ریختم تا بجوش بیاید بعد تکه های مرغ را به سسی که آماده کرده بودم اضافه کردم تا خوب پخته و خورشت به روغن بیفتد 10 دقیقه آخر اگر غوره داشتیم غوره ها را هم اضافه میکنیم من برای چاشنی آبغوره زدم.</p><p><br></p><p>4</p><p>بادمجان های آبکش شده سرخ کردم و گوجه گیلاسی ها رو هم تفت دادم و در آخر که مسما رو در ظرف کشیدم،</p><p>.آشپزی با بلدرچین گوشت بلدرچین تخم بلدرچین خواص تخم بلدرچین خواص گوشت بلدرچین فرآوردههای پروتئینی مادر motherprotein zanjanbird محصولات پروتیینی </p><p><br></p>
<p>((فسنجون بلدرچین))</p><p><br></p><p>مواد لازم</p><p>2 نفر</p><p>2 عدد بلدرچین</p><p>1 فنجان مغز گردو خرد شده</p><p>1 ق غ خ شکر (بستگی به ذائقه داره، قابل حذف)</p><p>2 تا (3 ق غ خ) رب انار(بر اساس ترشی رب انار میشه کم یا زیادش کنید)</p><p>1 ق م رب گوجه فرنگی</p><p>3 حبه سیر</p><p>1 عدد پیاز متوسط</p><p>ادویه مرغ ،نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم</p><p>روغن به مقدار لازم</p><p><br></p><p>مراحل تهیه</p><p>1</p><p>ابتدا بلدرچین رو همراه با چند پر پیاز ، زنجبیل ، فلفل ، ادویه مرغ ،سیر و زردچوبه در آب بگذارید تا به جوش بیاید</p><p>وقتی که جوش اومد بهش 15 دقیقه زمان دهید تا قل بخوره ، سپس صافش کنید(این کار رو برای از بین بردن بوی زهم بلدرچین انجام میدهیم)</p><p>پیاز نگینی شده رو در روغن داغ بریزید بعد از اینکه سبک شد بهش بلدرچین رو اضافه کنید</p><p>وقتی که بلدرچین سرخ شد گردو خرد شده رو اضافه کنید</p><p>کمی که گردو تفت خورد اول رب گوجه رو در مواد بریزید سپس بهش رب انار رو اضافه کنید</p><p>وقتی رنگ رب باز شد بهش آب جوش اضافه کنید(حدود 1 لیوان آب جوش)</p><p>شعله رو کم کنید تا خورش جا بیافته</p><p>🔶️طعم خورشت تون بستگی به مزه رب انارتون داره ، اگه خیلی ترش دوست ندارید و شیرین می پسندید می تونید 1 ق غ خ شکر به خورش اضافه کنید</p><p> آشپزی با بلدرچین گوشت بلدرچین تخم بلدرچین خواص تخم بلدرچین خواص گوشت بلدرچین فرآوردههای پروتئینی مادر motherprotein zanjanbird محصولات پروتیینی </p>
<p>((سوپ بلدرچین))</p><p><br></p><p><br></p><p>مواد لازم</p><p>2 نفر</p><p>1 عدد بلدرچین</p><p>1 عدد پیاز کوچک</p><p>1 ق چ خ زنجبیل</p><p>3 حبه سیر</p><p>نصف پیمانه ورمیشل</p><p>2/3 پیمانه جو پرک</p><p>1 عدد هویج کوچک رنده شده</p><p>1 عدد سیب زمینی کوچک</p><p>نصف پیمانه عدس پخته</p><p>1 عدد کدو سبز</p><p>1 و نیم ق غ خ رب گوجه فرنگی</p><p>نمک ، ادویه مرغ و فلفل به مقدار لازم</p><p>روغن به مقدار لازم</p><p><br></p><p>مراحل تهیه</p><p>1</p><p>ابتدا بلدرچین رو همراه با چند پر پیاز ، ادویه مرغ ، پودر زنجبیل، فلفل سیاه ، سیر و زردچوبه در آب بگذارید تا به جوش بیاید</p><p>وقتی که چند تا قل خورد، بعد از 15 دقیقه ، بلدرچین رو صاف کنید</p><p>در قابلمه ای دیگر پیاز و سیر نگینی رو با فلفل ،زردچوبه و ادویه مرغ در روغن سرخ کنید وقتی پیاز سبک شد بلدرچین رو اضافه کنید</p><p>آشپزی با بلدرچین گوشت بلدرچین تخم بلدرچین خواص تخم بلدرچین خواص گوشت بلدرچین فرآوردههای پروتئینی مادر motherprotein zanjanbird محصولات پروتیینی </p>
<p>((شامی با گوشت بلدرچین))</p><p><br></p><p>مواد لازم</p><p>3 تا 4 نفر</p><p>2 عدد سیب زمینی متوسط</p><p>1 عدد تخم مرغ</p><p>2 عدد سینه بلدرچین</p><p>2 حبه سیر (برای مرینت بلدرچین)</p><p>1 عدد پیاز متوسط</p><p>2 ق غ خ سبزی معطر ساطوری شده</p><p>2 حبه سیر</p><p>1 ق چ خ پودر زنجبیل</p><p>نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم</p><p>روغن به مقدار لازم</p><p><br></p><p>مراحل تهیه</p><p>1</p><p>ابتدا بلدرچین رو همراه با چند پر پیاز ، ادویه مرغ، پودر زنجبیل، فلفل سیاه ، سیر و زردچوبه در آب بگذارید تا آبپز شود و بوی زهم آن گرفته شود</p><p>وقتی آبپز شد سینه رو با چاقو ریز خرد کنید یا چرخش کنید</p><p>سیب زمینی و پیاز رو رنده برنید و آبشو بیرون بریزید سپس به سینه خرد شده اضافه ش کنید</p><p><br></p><p>نمک ، فلفل ، تخم مرغ و سبزی معطر رو در مواد بریزید و خوب مخلوط کنید</p><p>🔶️اگه ماده شامیتون خیلی شل بود میتونید یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی به آن اضافه کنید</p><p>از مواد شامی به اندازه 1 قاشق بردارید و در روغن داغ سرخ کنید</p><p>آشپزی با بلدرچین گوشت بلدرچین تخم بلدرچین خواص تخم بلدرچین خواص گوشت بلدرچین فرآوردههای پروتئینی مادر motherprotein zanjanbird محصولات پروتیینی </p>
<p>((املت قهوه خونه ای با تخم بلدرچین))</p><p><br></p><p>مواد لازم</p><p>1 بسته تخم بلدرچین</p><p>1 ق غ رب گوجهفرنگی</p><p>نمک و فلفل سیاه و فلفل پولبیبر به مقدار لازم</p><p>50 گرم روغن مایع یا کره</p><p><br></p><p>مراحل تهیه</p><p>1</p><p>اول روغن یا کره رو داخل تابه ریختم</p><p>رب رو بهش اضافه کردم</p><p>یکم که تفت خورد و رنگ باز کرد</p><p><br></p><p>تخم بلدرچین ها رو در ظرفی جداگانه شکسته و از سالم بودنشون مطمئن شوید</p><p>بعد به آرامی روی رب میریزیم</p><p>اجازه میدیم یکی دو دقیقه خودشو بگیره</p><p>میتونید نمک و فلفل رو الان اضافه کنید و درب تابه رو بذارید تا کامل خودشو بگیره</p><p>میتونیدم نمک و فلفل رو که زدید با قاشق به آرامی هم بزنید</p><p>تا کاملا مدل قهوه خونه ای بشه</p><p>🔴فقط اینکه خیلی رو شعله نزارید چون سفت میشه</p>
<p>(( خوراک بلدچین ))</p><p><br></p><p>مواد لازم</p><p>3 عدد بلدرچین</p><p>1 قاشق غذاخوری رب گوجہ</p><p>3 قاشق غذاخوری زعفران دم دادہ اندازہ ای که موقع تفت بلدرچین طلایی بشہ</p><p>2 تکہ چوب دارچین</p><p>نمک فلفل قرمز زردچوبہ</p><p>فلفل سیاہ ۔ادویہ خورشتی ۔زنجبیل</p><p>1 عدد پیاز بزرگ</p><p>نصف قاشق مرباخوری پولبیبر</p><p>نصف قاشق چایخوری پاپریکا</p><p>پودر پاپریکا</p><p>مراحل تهیه</p><p>1</p><p>پیاز رو تفت دادم کمی که طلایی شد بلدرچین رو اضافه کردم چون بلدرچین بوی زھم میده بعد بهش زعفران غلیظ رو اضافه کردم و خوب تفت دادم</p><p><br></p><p>2</p><p>بعد که با زعفرون خوب تفت خورد همه ادویهجات را بهش اضافه کردم بازم یه تفت دادم رب گوجه رو اضافه کردم رب که تفت خورد و خوب سرخ شد آب جوش رو به اندازهای که روی بلدرچین رو بگیره اضافه کردم</p><p>3</p><p>گذاشتن با شعله کم پخت کنه بچه پخت از آبش جدا کردم و بلدرچین رو سرخ کردم آبش هم گذاشتم که بجوشه و سسش غلیظ بشه</p><p><br></p><p><br></p><p>4</p><p>نکتہ مھم ۔۔ بلدرچین بوی زھم میده باید با زعفران و ادویهجات خوب تفت بخوره</p><p>و اینکه بلدرچین نیاز به پخت زیادی نداره چون زود له میشه</p><p>من بعد از اینکه بلدرچین رو از آب جدا کردم گذاشتم آبش خوب بجوشه و کم بشه که سسش غلیظ بشه</p>
<p>(( مچبوس بلدرچین ))</p><p><br></p><p>مواد لازم</p><p>2ساعت</p><p>شش نفر</p><p>1 عدد بلدرچین برای هرنفر</p><p>2 پیمانه کشمش</p><p>2 عدد پیاز</p><p>2 عدد سیب زمینی</p><p>1 قاشق چایخوری زردچوبه برای برنج ونمک وادویه مخصوص پلوی یک قاشق چایخوری</p><p>1 پیمانه لپه</p><p>مراحل تهیه</p><p>1</p><p>ابتدا بلدرچین خوب شسته و تمیز شده را در در قابلمه واب به اندازه که بلدرچین جوش بیاد و زردچوبه وپیاز اضافه کنیم ونمک بزاریم وقتی جوش آمد زیرش کم کنیم تا خوب پخته بشه</p><p>2</p><p>پیاز ساطوری را با روغن تفت بدیم و ادویه مخلوط مخصوص پلوی.زردچوبه.نمک فلفل سیاه را اضافه کنیم وآب گرم اضافه کنیم سپس برنج کته پخته بشه مواظب باشید برنج زیاد نپزه واب زیاد نزارید تا برنج خوب پخته بشه</p><p>3</p><p>پیاز خلالی شده را سرخ کنیم تا لپه کشمش اضافه کنیم</p><p>سپس سیب زمینی نگینی برش بدید بعد سرخ کنیم و اضافه کسمش کنیم ما بهش میگم حشو و بعد دارچین.و ادویه مخلوط پلویرا اضافه کنیم</p><p>و در آخر بلدرچین سرخ کرد و</p><p>برنج دم کشیده در یک سینی بزرگ بذارید و باحشو تزیین کنیم</p><p>و بلدرچین بچینیم نوش</p>
<p>(( آب گوشت بلدرچین ))</p><p><br></p><p>مواد لازم</p><p>1ساعت</p><p>4نفر</p><p>2 عدد بلدرچین</p><p>4 عدد سیب زمینی کوچیک</p><p>1 عدد پیاز بزرگ</p><p>2 ق غ لپه</p><p>2 ق غ رب گوجه فرنگی</p><p>ادویه، فلفل سیاه، نمک به مقدار لازم</p><p>3 کاسه آب جوش</p><p>مراحل تهیه</p><p>1</p><p>ابتدا روی لپه آب میریزیم که خیس بخوره سیب زمینی رو پوست میگیریم و کنار میذاریم بلدرچین رو که از قبل تمیز کردیم رو توی پیاز رنده شده تفت میریم و بهش ادویه میزنیم روش 3کاسه آب میریزیم به جوش که اومد رب و نمک رو اضافه میکنیم و لپه و سیب زمینی ها رو اضافه میکنیم میذاریم یک ساعت بپزه</p>
<p>(( کباب تابه ای بلدرچین با استخوان ))</p><p><br></p><p>مواد لازم</p><p> 3 الی 4 نفر</p><p>2 الی 3 عدد بلدرچین</p><p>1 عدد پیاز</p><p>1 الی 2 حبه سیر</p><p>1 مشت جعفری</p><p>30 گرم کره</p><p>3 الی 4 ق.غ زعفران دم کرده غلیظ</p><p>ادویه: نمک. فلفل. پاپریکا. خیلی کم دارچین</p><p>مراحل تهیه</p><p>1</p><p>همه مواد رو با هم میکس کنید</p><p>✅اگر دستگاه قوی ندارید بلدرچین بدون استخوان رو میکس کنید</p><p><br></p><p> </p><p>2</p><p><br></p><p> </p><p>3</p><p>کباب رو داخل تابه پهن کنید و با پشت قاشق صطحش رو صاف کنید</p><p><br></p><p> </p><p>4</p><p>در تابه ببندید و با حرارت ملایم اجازه میدیم بپزه تا از کناره ها جابیفته</p><p><br></p><p> </p><p>5</p><p>حالا به شکل دلخواه با قاشق برش میزنیم</p><p><br></p><p> </p><p>6</p><p>کمی روغن و زعفران بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم باز هم بپزه</p><p><br></p><p> </p><p>7</p><p>یک طرف سرخ شد بر گردونید تا طرف دیگه هم با حرارت ملایم بپزه</p>