((فسنجون بلدرچین))
مواد لازم
2 نفر
2 عدد بلدرچین
1 فنجان مغز گردو خرد شده
1 ق غ خ شکر (بستگی به ذائقه داره، قابل حذف)
2 تا (3 ق غ خ) رب انار(بر اساس ترشی رب انار میشه کم یا زیادش کنید)
1 ق م رب گوجه فرنگی
3 حبه سیر
1 عدد پیاز متوسط
ادویه مرغ ،نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مراحل تهیه
1
ابتدا بلدرچین رو همراه با چند پر پیاز ، زنجبیل ، فلفل ، ادویه مرغ ،سیر و زردچوبه در آب بگذارید تا به جوش بیاید
وقتی که جوش اومد بهش 15 دقیقه زمان دهید تا قل بخوره ، سپس صافش کنید(این کار رو برای از بین بردن بوی زهم بلدرچین انجام میدهیم)
پیاز نگینی شده رو در روغن داغ بریزید بعد از اینکه سبک شد بهش بلدرچین رو اضافه کنید
وقتی که بلدرچین سرخ شد گردو خرد شده رو اضافه کنید
کمی که گردو تفت خورد اول رب گوجه رو در مواد بریزید سپس بهش رب انار رو اضافه کنید
وقتی رنگ رب باز شد بهش آب جوش اضافه کنید(حدود 1 لیوان آب جوش)
شعله رو کم کنید تا خورش جا بیافته
🔶️طعم خورشت تون بستگی به مزه رب انارتون داره ، اگه خیلی ترش دوست ندارید و شیرین می پسندید می تونید 1 ق غ خ شکر به خورش اضافه کنید
آشپزی با بلدرچین گوشت بلدرچین تخم بلدرچین خواص تخم بلدرچین خواص گوشت بلدرچین فرآوردههای پروتئینی مادر motherprotein zanjanbird محصولات پروتیینی