((شامی با گوشت بلدرچین))
مواد لازم
3 تا 4 نفر
2 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد تخم مرغ
2 عدد سینه بلدرچین
2 حبه سیر (برای مرینت بلدرچین)
1 عدد پیاز متوسط
2 ق غ خ سبزی معطر ساطوری شده
2 حبه سیر
1 ق چ خ پودر زنجبیل
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مراحل تهیه
1
ابتدا بلدرچین رو همراه با چند پر پیاز ، ادویه مرغ، پودر زنجبیل، فلفل سیاه ، سیر و زردچوبه در آب بگذارید تا آبپز شود و بوی زهم آن گرفته شود
وقتی آبپز شد سینه رو با چاقو ریز خرد کنید یا چرخش کنید
سیب زمینی و پیاز رو رنده برنید و آبشو بیرون بریزید سپس به سینه خرد شده اضافه ش کنید
نمک ، فلفل ، تخم مرغ و سبزی معطر رو در مواد بریزید و خوب مخلوط کنید
🔶️اگه ماده شامیتون خیلی شل بود میتونید یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی به آن اضافه کنید
از مواد شامی به اندازه 1 قاشق بردارید و در روغن داغ سرخ کنید
آشپزی با بلدرچین گوشت بلدرچین تخم بلدرچین خواص تخم بلدرچین خواص گوشت بلدرچین فرآوردههای پروتئینی مادر motherprotein zanjanbird محصولات پروتیینی